Nord-Als Musikfestival klar med fire navne og snart også billetter

30. november 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

De fire første navne til plakaten for den 39. udgave af Nord-Als Musikfestival er på plads, og festivalgæsterne kan godt begynde at glæde sig til musik fra øverste danske skuffe. Flere artister offentliggøres løbende.

Og så er det nu, man skal slå til, hvis man vil have en billig billet.

Billetsalget åbner den 1. december

Den anden weekend i juni, er der traditionen tro, gjort klar til fest på Nordborg Slot, og sådan bliver det også i 2019, når der holdes Nord-Als Musikfestival for 39 gang – og i disse dage arbejdes der på højtryk med at få sammensat et musikprogram, som skal være med til at gøre årets festival til en fantastisk fest – ganske som den plejer at være, skriver arrangørerne til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi går altid efter at præsentere et stærkt musikalsk program med noget for enhver smag. Derfor er vi også utroligt stolte af at kunne præsentere netop disse fire artister til plakaten”, siger formand for festivalen, Karsten Fibiger og fortsætter:

”Lars Lilholt Band er én af kun en håndfuld kunstnere i Danmark, som vel næppe behøver den store præsentation. Jeg er sikker på, at der bliver massiv fællessang foran Parkscenen. The Minds of 99 er en af tidens vel nok største danske kunstnere, der gang på gang leverer varen i såvel studiet som på scenen, så dem er vi stolte over at præsentere – det bliver helt sikkert en fest”

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover disse to kunstnere er Laura Mo og The Grenadines også at finde på plakaten.

Billetterne finder du fra 1. december HER på LINKET