Nord-Als Musikfestival klar med flere navne

28. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Arrangørerne af festivalen ved Nordborg Slot kan løfte sløret for endnu fire navne på plakaten for næste år: Danmarks nye stjerne Jacob Dinesen, festbandet Hit med 80’erne, DJ-duoen TooManyLeftHands og toppen af elektro-rock Carpark North.

Det er kun få dage siden, Nord-Als Musikfestival kunne offentliggøre de første navne på programmet for 2017, nemlig Lars Lilholt Band, Page Four, Thorbjørn  Risager,  Viggo  Sommer og  Big  Fat Snake, og nu er der endnu mere musik at glæde sig til, når den 37. version af festivalen kører den 9. og 10. juni, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kun 21 årige sønderjyske sanger og sangskriver Jacob Dinesen har for alvor slået sit navn fast på den danske musikscene. At han er en fantastisk sceneperformer, har man vidst længe i Sønderjylland, men efter en række solide radiohits og et album, der røg direkte ind som nr. 1 på hitlisten, har hele landet nu fået øjnene op for den unge sangere med den unikke stemme.

Hit med 80’erne inviterer til fest i dansksproget musiks guldårti. 80’erne er bare det mest populære musik-årti, når der skal festes og skråles igennem, og Hit med 80’erne er mestre i at fortælle den musikalske historie om årtiet med Poul Schlüter, Preben Elkjær, kartoffelkur og pastelfarvede habitjakker. Alle de kendte hits er med på repertoiret fra Tøsedrengene, Rocazino, Dodo & The Dodo’s, RayDeeOhh, News, Nanna, Danseorkestret, Back To Back og en helt masse andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Producer- og DJ duoen TooManyLeftHands er noget af allerhotteste på den danske DJ-scene, og de har spillet på stort set alle større elektroniske scener i Europa, på verdens største club på Ibiza og sågar på Fredensborg hos Dronning Margrethe. Nu er de klar til at indtage Nord-Als.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk