Nord-Als Musikfestival klar med flere navne

28. november 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Arrangørerne af festivalen ved Nordborg Slot kan løfte sløret for endnu fire navne på plakaten for næste år: Danmarks nye stjerne Jacob Dinesen, festbandet Hit med 80’erne, DJ-duoen TooManyLeftHands og toppen af elektro-rock Carpark North.

Det er kun få dage siden, Nord-Als Musikfestival kunne offentliggøre de første navne på programmet for 2017, nemlig Lars Lilholt Band, Page Four, Thorbjørn  Risager,  Viggo  Sommer og  Big  Fat Snake, og nu er der endnu mere musik at glæde sig til, når den 37.

Artiklen fortsætter under annoncen

version af festivalen kører den 9. og 10. juni, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Den kun 21 årige sønderjyske sanger og sangskriver Jacob Dinesen har for alvor slået sit navn fast på den danske musikscene.

Artiklen fortsætter under annoncen

At han er en fantastisk sceneperformer, har man vidst længe i Sønderjylland, men efter en række solide radiohits og et album, der røg direkte ind som nr. 1 på hitlisten, har hele landet nu fået øjnene op for den unge sangere med den unikke stemme.

Hit med 80’erne inviterer til fest i dansksproget musiks guldårti.

Artiklen fortsætter under annoncen

80’erne er bare det mest populære musik-årti, når der skal festes og skråles igennem, og Hit med 80’erne er mestre i at fortælle den musikalske historie om årtiet med Poul Schlüter, Preben Elkjær, kartoffelkur og pastelfarvede habitjakker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle de kendte hits er med på repertoiret fra Tøsedrengene, Rocazino, Dodo & The Dodo’s, RayDeeOhh, News, Nanna, Danseorkestret, Back To Back og en helt masse andre.

Producer- og DJ duoen TooManyLeftHands er noget af allerhotteste på den danske DJ-scene, og de har spillet på stort set alle større elektroniske scener i Europa, på verdens største club på Ibiza og sågar på Fredensborg hos Dronning Margrethe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er de klar til at indtage Nord-Als.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...