Nord-Als Musikfestival præsenterer Jesper Binzer

10. marts 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sidste navn til festivalplakaten 2018 er en gammel kending. Han har besøgt festivalen mange gange med sit band D-A-D Men denne gang står forsanger Jesper Binzer ikke på scenen med sit “normale” band, men derimod som sig selv og med eget materiale.

I moden alder har Jesper Binzer valgt at prøve sig selv af, og har samlet et hold ”hårde hunde”, som hen over

Jesper Binzer

Artiklen fortsætter under annoncen

sommeren skal spille noget absolut seværdigt og energifyldt Rock n’ Roll. At være frontmand er ikke noget nyt for Binzer, men rollen som sherif og bandleder er noget helt nyt for ham. Der er lagt op til guitarrock i verdensklasse når Binzer og co. indtager Parkscenen og fyrer den af, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Partoutbilletter og fredagsbilletter til den 38. Nord-Als Musikfestival er solgt, og der mangler kun gangske få lørdagsbilletter før festivalen igen kan melde ”alt udsolgt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nord-Als Musikfestival løber af stablen 08. – 09. juni.

De sidste lørdagsbilletter kan købes i Arbejdernes Landsbank på Nordals og HER på Billetsalg.dk

24. juli 2024 112, Sønderborg

Fejlalarm fik brandfolk ud af fjerene

24. juli 2024 112

Kort efter midnat, natten til onsdag, tjekkede brandmænd fra Station Sønderborg den store grå bygning på hjørnet af Kastanie Allé og Østergade i Sønderborg. “Den automatiske brandalarm var gået i gang, selvom der ikke var ild nogle steder”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, til SønderborgNYT. Udover indsatslederen var der en enkelt brandbil og et […]

Læs mere...