Nord-Als Musikfestivals partoutkort er revet væk

Arkivfoto
Arkivfoto
2. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Mere end tre måneder før starten på Nord-Als Musikfestival er alle partoutbilletter nu revet væk. Det er dog stadig muligt at få fingre i billetter til de enkelte dage.

Fredag den 9. juni 2017 starter et brag af en fest, når Nord-Als Musikfestival åbner op for en weekend med masser af god musik, hygge og stemning. 2016-udgaven af festivalen blev en stor succes, og meget tyder på, at det samme kommer til at gøre sig gældende i år, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Der har nemlig været godt tryk på billetsalget, der åbnede tilbage den 28. november sidste år. Så godt at Nord-Als Musikfestival allerede nu kan melde alle partoubilletter til festivalen solgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er du ikke en af de heldige, der har nået at få fingrene i billetter til begge dage, er der dog stadig håb. Nord-Als Musikfestival har fortsat billetter til salg til de enkelte dage, og der er fortsat billetter til både fredag og lørdag, selvom billetsalget også her går strygende. Det gælder dermed om at være hurtig, hvis du vil nå at være med til en af årets største begivenheder på Nordals.

Billetterne kan købes i Arbejdernes Landsbank, Nordals, mens de også kan løbes gennem festivalens hjemmeside www.musikfestival.dk

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...