Nord-Als Musikfestivals partoutkort er revet væk

2. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Mere end tre måneder før starten på Nord-Als Musikfestival er alle partoutbilletter nu revet væk. Det er dog stadig muligt at få fingre i billetter til de enkelte dage.

Fredag den 9. juni 2017 starter et brag af en fest, når Nord-Als Musikfestival åbner op for en weekend med masser af god musik, hygge og stemning. 2016-udgaven af festivalen blev en stor succes, og meget tyder på, at det samme kommer til at gøre sig gældende i år, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har nemlig været godt tryk på billetsalget, der åbnede tilbage den 28. november sidste år. Så godt at Nord-Als Musikfestival allerede nu kan melde alle partoubilletter til festivalen solgt.

Er du ikke en af de heldige, der har nået at få fingrene i billetter til begge dage, er der dog stadig håb. Nord-Als Musikfestival har fortsat billetter til salg til de enkelte dage, og der er fortsat billetter til både fredag og lørdag, selvom billetsalget også her går strygende. Det gælder dermed om at være hurtig, hvis du vil nå at være med til en af årets største begivenheder på Nordals.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne kan købes i Arbejdernes Landsbank, Nordals, mens de også kan løbes gennem festivalens hjemmeside www.musikfestival.dk

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...