Nordals Boldklub er klar til NB-dagen

5. juni 2017 Kultur

Nord-Als Boldklub holder fredag den 30 juni sin traditionelle NB-dag. NB-dagen har de seneste år været et tilløbsstykke, hvor deltagerantallet har ligget stabilt på omkring 200.

NB-dagen er klubbens sæsonafslutning, hvor alle spillere, forældre, søskende, trænere og ledere hygger sig og ønsker hinanden god sommerferie.

Den mere officielle del af dagen indeholder udlevering af medajler og kåringer.  Her vil alle ungdomshold på skift blive kaldt op på tribunen, blive præsenteret og hyldet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter den officielle del, vil der være fællesspisning for alle og der kan købes øl, vand, slushice, kaffe og te. Derudover vil der dagen igennem være gratis popcorn og saft til alle børn.

Desuden vil der være forskellige aktiviteter som hoppeborg, oppustelig fodboldbane, rundbold samt Nord-Als Boldklubs fodboldtivoli.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...