Nordals Festival klar med de sidste navne

16. januar 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den nordalsiske festival har indtil videre kunne bekræfte navne som Christopher, D-A-D, Lars Lilholt og Topgunn, og er nu klar med de sidste navne på dette års plakat.

Kato kommer til Nordals

Kato kommer til Nordals

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig melder festivalen også om sidste udkald på besparelse på billetterne, som stiger i pris pr. 1. februar.
Nord-Als Musikfestival har nu fuldendt sit program for 2015, og kan i denne omgang præsentere ingen ringere end Mads Langer på sommerens festival.

Den succesfulde danske sangskriver har i de senere år toppet hitlisterne herhjemme og i udlandet, senest med albummet ”In These Waters” og tidligere bl.a. hitsinglen ”You’re Not Alone”, som i 2010 blev kåret som den mest spillede i dansk kommerciel radio.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mads Langer kommer med alle sine sange.

Mads Langer kommer med alle sine sange.

Den storstreamende danske dj, Kato, som har over 80 millioner streams på Spotify og Youtube, og 15 guld- og platinsælgende singler i streg på sit cv, er også bekræftet på dette års Nord-Als festival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rock Nalle fra Odense er også på programmet.

Rock Nalle fra Odense er også på programmet.

Ligeledes kan festivalen med stolthed præsentere Rock Nalle og hans ”Crazy Ivans”, som efter mange års stilhed igen er tilbage i rampelyset med hans levende fortolkninger af amerikanske blues-klassikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Østkyst Hustlers er også klar til sommerens festival, og kan i 2015 fejre 20 års jubilæet for udgivelsen af det ikoniske debutalbum ”Verdens Længste Rap”.

Sidste men ikke mindst, så er det legendariske pop-rock orkester, Backseat, med den karismatiske Ivan Pedersen i front, og den langskæggede folk-trio The White Album, som senest har gjort sig bemærket på Kronprinsparrets Priser på DR1, også bekræftet på Nord-Als Musikfestival 2015.

Festivalen melder desuden nu også ud, at det er ved at være sidste udkald for at spare penge på billetten, som fra 1. februar stiger i pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb den nu på musikfestival.dk og i Sydbank, Nordborg

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...