Nordals: Herlig skolecup-weekend

31. oktober 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hele 65 hold fra 0.-8. klasse fra områdets skoler dystede i weekenden i indendørs fodbold i den stemningsfyldte hal i Nordals Idrætscenter. For hvis der er noget Skolecup er garant for, så er det god stemning, skriver arrangørerne i en pressemeddelse.

foto-1

Foto: Nordals Boldklub.

Faktisk var det ikke kun børn der havde muligheden for at dyste mod hinanden på banen. Således dystede forældre og lærere fra områdets skoler, søndag middag om den prestigefyldte vandrepokal, som denne gang blev vundet af lærerne fra Nordals Skolen.

Skolecup 2016 blev arrangeret af Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen. Samarbejdet omkring det traditionsrige Skolecup har været givtigt for både fodboldklubben og for skolen. Således var det frivillige fra Nord-Als Boldklub og frivillige forældre, elever og lærere fra Nordals Skolen som gennem weekenden varetog alle praktiske opgaver omkring stævnet. Alt i alt har 45 frivillige været del af planlægningen og afviklingen af stævnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja, Skolecup er en tradition på Nordals og denne udgave var nr. 50 i rækken. Dette jubilæum blev gennem weekenden markeret med flere og større præmier til deltagerne end der sædvanligvis har været. Udover pokaler og medaljer fik adskillige deltagere ekstra store præmier med hjem for flotte scoringer eller andre spektakulære detaljer, mens flere klasser fik en god og solid fodbold med hjem til skolegården.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk