Nordals: Rideklubbens Venner skal ud og finde penge

27. februar 2019 Kultur

Formanden for Nordals Rideklubs Venner, Aase Nyegaard, skal i gang med at finde 2.500.000 kroner, så rideklubbens ridebane kan gøres 23 meter længere.

“Vi skal selvfølgelig have sendt ansøgninger til forskellige fonde og måske også til virksomheder – og jeg synes, det giver mening at vi begynder at give forskellige steder på Nordals et løft, så de kan være med til at trække turister og på anden måde bidrage til nogle gode fritidsaktiviteter”, siger Aase Nyegaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“En forlængelse af ridebanen er nødvendig, fordi den så får den størrelse, som en ridebane skal have”, siger formand for Nordals Rideklub Lita Fynsk. Hun tilføjer, at forlængelsen også vil give flere mennesker muligheden for at ride.

Rideklubbens facilkiteter ejes af Vennerne, der lejer ud til rideklubben.

Nordals Rideklub har 160 medlemmer og hertil kommer, at handicappede også får ridetimer og det samme gør flere af de ældre fra Tangshave Plejecenter.

“Og vi får besøg af specialbørnehaver og det er en dejligt oplevelse at følge børnenes udvikling. I begyndelsen skal de bestemt ikke fort tæt på hestene, men hen ad vejen kommer de til at blive vilde med at ride”, siger Lita Fynsk.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. marts 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere overvismand tegner et billede af SVM-regerings politi

27. marts 2023 Politik

Mandag den 3. april kommer tidligere formand for det økonomiske råd, professor Christen Sørensen, til MultiKulturhuset i Sønderborg. Den tidligere overvismand vil på et møde, som finder sted i tidsrummet 16:00-18:00, tegne et billede af SVM-regeringens politik – set i lyset af den styrke, de udfordringer og de problemer den danske økonomi står overfor i […]

Læs mere...