Nordalsfestival sætter endnu et par navne på plakaten

27. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Salget af billetter til Nord-Als Musikfestival går forrygende, og meldingerne lyder, at festival-publikummet er godt tilfredse med det ret brede program, der allerede er offentliggjort. Der er under 200 partoutbilletter tilbage og salget af éndagsbilletter går også stærkt, skriver arrangørerne i en mail til SønderborgNYT.

To navne mere på plakaten

Første nye navn på programmet er den rødhårede aarhusianer Karl William, der er en af de mest prisvindende og anmelderroste unge musikere lige nu. Han blev tildelt P3 talent-prisen i 2015, og i 2016 modtog han hovedprisen ved P3 Guld, P3 Prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover kan Nord-Als-publikummet glæde sig til at opleve sangerinden Ida Corr. Hun er kendt i den store verden for megahittet “Let Me Think About It”.

Læs mere og køb din billet HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>