Nordalsprojektet er på ingen måde i fare

6. juli 2016 Erhverv

NaturErhvervsstyrelsen har sendt en pressemeddelelse, hvori der står, at dispensationen, der tillader byggeri ved kysten på Nordals, trækkes tilbage. Og det tolker nogle mennesker som et stop for de store planer for Nordals.

“Men sådan er det slet ikke”, siger formanden for erhvervsudvalget, Ole W. Stenshøj til SønderborgNYT.

Problemet er, at NaturErhvervsstyrelsen ikke kan give dispensation, inden der er lavet en miljøundersøgelse. Den dispensation, der er givet, er på betingelse af, at undersøgelserne ikke sætter gang i nogle alarmklokker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men det er en forkert rækkefølge, så nu kommer dispensationen først, når der er lavet miljøundersøgelser”, siger Ole W. Stenshøj. Ifølge udvalgsformanden venter Naturfredningsforeningen, som har klaget over dispensationen, ikke, at der vil ske nogle ændringer for Nordals-projektet.

“Men de siger, at formalia skal overholdes”, siger Ole W. Stenshøj. Så nu kommer først undersøgelsen og så dispensationen – og så er alt, som det hele tiden har været.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...