Nordborg Bibliotek: Hør eventyrer fortælle om Silkevejen – fra Beijing til Istanbul

3. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På Nordborg Bibliotekets Café – på Kvindedagen – onsdag den 8. marts kan du kl. 16.30 høre Lene Kohlhoff Rasmussen fortælle om Silkevejen – fra Beijing til Istanbul.

Lene Kohlhoff Rasmussen, en særdeles berest kvinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lene Kohlhoff Rasmussen rejste i 2013 på egen hånd fra Beijing til Istanbul. Undervejs boede hun hos nomadefamilier og bjergbønder i Kina, Centralasien og Iran, og det krævede vovemod at rejse gennem det krigshærgede Afghanistan og uroplagede Irak.

Hør hendes beretning om et vaskeægte rejseeventyr i fodsporene af svundne tiders handels- og opdagelsesrejsende, skriver Nordborg Bibliotek i en pressemeddelelse.

Lene Kohlhoff Rasmussen har rejst i 80 lande på fem kontinenter. På rejserne går hun efter at mærke eventyret, når hun på egen hånd vover sig ud i verdens afkroge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun har mødt mange fremmede kulturer og har derved fået stort kendskab til fremmede kulturer, religioner, historie og meget mere. Hun er medlem af De Berejstes Klub og De Kvindelige Eventyreres Klub.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Frisørlauget søger herremodeller til gratis klip på mandag

1. februar 2023 Erhverv

Frisørlaug Sønderborg er vært for en professionel, meget dygtig frisør, der kommer fra Aalborg og mandag skal han undervise en masse lokale frisører. Vi mangler herremodeller, skriver Frisørlauget: En med krøller og lidt længde. En med langt nakkehår. En med masser af hår. En med længde på. Modeller skal være til rådighed mellem klokken 15 […]

Læs mere...