Nordborg Bibliotek: Hør eventyrer fortælle om Silkevejen – fra Beijing til Istanbul

Arkivfoto
Arkivfoto
3. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På Nordborg Bibliotekets Café – på Kvindedagen – onsdag den 8. marts kan du kl. 16.30 høre Lene Kohlhoff Rasmussen fortælle om Silkevejen – fra Beijing til Istanbul.

Lene Kohlhoff Rasmussen rejste i 2013 på egen hånd fra Beijing til Istanbul. Undervejs boede hun hos nomadefamilier og bjergbønder i Kina, Centralasien og Iran, og det krævede vovemod at rejse gennem det krigshærgede Afghanistan og uroplagede Irak.

Hør hendes beretning om et vaskeægte rejseeventyr i fodsporene af svundne tiders handels- og opdagelsesrejsende, skriver Nordborg Bibliotek i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lene Kohlhoff Rasmussen har rejst i 80 lande på fem kontinenter. På rejserne går hun efter at mærke eventyret, når hun på egen hånd vover sig ud i verdens afkroge.

Hun har mødt mange fremmede kulturer og har derved fået stort kendskab til fremmede kulturer, religioner, historie og meget mere. Hun er medlem af De Berejstes Klub og De Kvindelige Eventyreres Klub.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...