På Skærtoft Mølle bliver der produceret økologiske, sunde, velsmagende og helt friske kornprodukter. På Nordborg Biblioteks Café kan man onsdag den 19. marts høre mere om den spændende virksomhed.
Her vil Hanne Risgaard fortælle om netop Skærtoft Mølle, som har været i familiens eje siden 1892. Hør om 100 års konventionel drift, omlægning til økologi og realisering af familiens drøm om et gårdmølleri. I dag er der også kursusvirksomheden Skærtoft Staldkøkken og Brød & Madfestival på Skærtoft.
Produkterne fra Skærtoft Mølle er gennem årene blevet tildelt adskillige priser, bl.a. den Økologiske Guldmedalje (2006 – Fuldkornshvedemel), Det Danske Gastronomiske Akademi’s hædersdiplom (2009), og i 2010 fik deres emballage Den Danske Designpris og særprisen Design Matters.
Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.