Nordborg Bibliotek: Inger Dethlefsen fortæller om sin kunst

29. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

På sæsonens første Nordborg Bibliotekets Café på onsdag kl. 16 kan man høre  om og se på kunst. Her vil den lokale kunstner Inger Dethlefsen nemlig vil fortælle om og vise nogle af hendes billeder.

Et værk af Inger Detlefsen.

Et værk af Inger Detlefsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inger Dethlefsen vil fortælle om sig selv som kunstner, om hvordan hun blev det, om hvorfor og hvornår.

Hør også om Ingers kunstneriske baggrund, om hvor hun får sin inspiration fra, tankerne bag motivet og glæden ved at stå med et billede, som hun er tilfreds med.

Kunstneren bor i Nordborg og har en uddannelse fra Kunstakademiet i Köln, Løgumkloster Højskole og Engelsholm Højskole. Inger er medlem af Sønderjydske Kunstnere, Nordisk Akvarelselskab, FFKK Flensborg Fjord Kunst og Kultur og kunstnergruppen “Rundt om Jorden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...