Nordborg: Dyrt at låne til bolig på Nordals

18. februar 2015 Erhverv

Selvom det lige nu vrimler med lave renter og gode tilbud om at låne penge til en ny bolig, så har adskillige boligsøgende på Nordals oplevet, at det fortsat er svært at få realkreditinstitutterne til at åbne op for pengekassen.

En af de borgere der har oplevet, at blive afvist af den restriktive lånepolitik som der er i yderområderne, er Mike Nyland Nielsen fra Nordborg, oplyser TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dyrt at låne til boligkøb på Nordals.

Dyrt at låne til boligkøb på Nordals. Mener kreditforeningen ikke at kunne sælge huset indfor to år, så siges der: Nej

Selvom Mike Nyland Nielsen havde fundet et hus til en overkommelig pris fik han flere gange nej til at låne de 395.000 kroner, som huset kostede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mike Nyland Nielsen gik i stedet i banken op lånte pengene.

Det blev dog til en rente på 6,25 procent.

Altså meget højere end de 1,5 procent som renten den var på et fastforrentet realkreditlån.

“Realkreditinstitutterne er med til at styre udviklingen i Nordborg på en negativ måde. Når ingen har råd til at købe huse, så kommer der ingen butikker og så videre. Så har vi den onde spiral”, siger Mike Nyland Nielsen til TV SYD.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...