Nordborg: Dyrt at låne til bolig på Nordals

18. februar 2015 Erhverv

Selvom det lige nu vrimler med lave renter og gode tilbud om at låne penge til en ny bolig, så har adskillige boligsøgende på Nordals oplevet, at det fortsat er svært at få realkreditinstitutterne til at åbne op for pengekassen.

En af de borgere der har oplevet, at blive afvist af den restriktive lånepolitik som der er i yderområderne, er Mike Nyland Nielsen fra Nordborg, oplyser TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dyrt at låne til boligkøb på Nordals.

Dyrt at låne til boligkøb på Nordals. Mener kreditforeningen ikke at kunne sælge huset indfor to år, så siges der: Nej

Selvom Mike Nyland Nielsen havde fundet et hus til en overkommelig pris fik han flere gange nej til at låne de 395.000 kroner, som huset kostede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mike Nyland Nielsen gik i stedet i banken op lånte pengene.

Det blev dog til en rente på 6,25 procent.

Altså meget højere end de 1,5 procent som renten den var på et fastforrentet realkreditlån.

“Realkreditinstitutterne er med til at styre udviklingen i Nordborg på en negativ måde. Når ingen har råd til at købe huse, så kommer der ingen butikker og så videre. Så har vi den onde spiral”, siger Mike Nyland Nielsen til TV SYD.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...