Nordborg Roklub er Årets Forening

18. april 2015 Kultur

Årets forening er Nordborg Roklub, som har oplevet en medlemsfremgang på hele 25%, da deres aktivitet nu både kan dyrkes udendørs som indendørs.

Så skal blomsterne hjem til Nordborg Roklub.

Så skal blomsterne hjem til Nordborg Roklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye medlemmer har også taget del i klublivet ved at støtte op om sociale arrangementer.

En af hovedårsagerne til den store medlemsfremgang er købet af 9 roergometre. Så nu kan klubbens medlemmer holder sig i form vinteren over ved at træne rospinning.

Kilometerne der er roet indendørs er fordoblet, der er roet knap 12.000 km.

Det forventes at de sportslige resultater vil blive forbedret, da foreningernes medlemmer er i god fysisk form til sommerens roning på vandet.

Samtidig håber man på yderligere medlemsfremgang samt en forbedret folkesundhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Roklubben tilbyder gode faciliteter. Faciliteter der af blevet bemærket af Dansk Forening for Rosport, der har tildelt årets forening Grøn-prisen. Årets forening var den første idrætsforening i Sønderborg Kommune ZeroCompagny.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...