Nordborgs foreninger bakker op om LINAK Nordborg Marathon

1. juni 2017 Kultur

Forberedelserne til LINAK Nordborg Marathon og de Sønderjyske Mesterskaber den 26. august er i fuld gang – der skal være styr på mange ting, når cirka 90 frivillige står klar til at hjælpe med praktiske opgaver på seks forskellige løberuter.

Det er 7. gang startskuddet lyder til LINAK Nordborg Marathon og for andet år i træk afvikles løbet samtidig med de Sønderjyske Mesterskaber på ½ maratonruten som er DAF opmålt, godkendt og certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi oplever enorm stor opbakning fra hele Nordborgs foreningsliv, vores sponsorer og ikke mindst vores samarbejdspartner DGI Sønderjylland – det glæder mig, at vi kan tilbyde fede løberuter, medaljer og gode lodtrækningspræmier til vores deltagere” siger stævneleder Dusko Milovic i en pressemeddelelse.

Som noget nyt i år er der blandt alle tilmeldte på Sønderjysk Mesterskab ½ maratonruten lodtrækning om en splinterny Toyota C-HR gratis til låns i én uge.

Kvaliteten er i top med mange frivillige hjælpere

Artiklen fortsætter under annoncen

LINAK Nordborg Maraton er især kendt for at have en rigtig god publikumsstemning og underholdning i start og målområdet: ”Vi vil gerne involvere publikum og give dem en fed oplevelse, og det gør vi bl.a. ved at vise optagelser ude fra ruten på en storskærm. Vi har også tidtagning halvvejs på halvmaratonruten ved 10 km, så familie og venner kan følge med i løbernes tid” siger Dusko Milovic.

Men det er også vigtigt for arrangørerne, at løberne bliver godt serviceret ude på ruterne: ”Der er vandpost ved hver 5. km og alle ruter har en cyklist til at guide de hurtigste løbere oppe foran og en cyklist der samler op bagerst, så ingen bliver glemt ude på ruten” siger Dusko Milovic.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fakta om LINAK Nordborg Maraton og Sønderjysk Mesterskab

Arrangementet starter den 26. august kl. 10.00 ved Kvickly Nordborg

Man kan tilmelde sig ruterne: Maraton, halvmaraton, 10 km, 5 km, Walk/stavgang (5 km) og børneløb på 1 km

Sønderjysk Mesterskab ½ maraton er DAF opmålt, godkendt og certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI

Alle deltagere får medalje og online diplom

Tilmelding er åben HER på: Sportstiming

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...