Nordborgs Taekwondopige Jasmin Hafaidh vinder i Berlin

7. maj 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Jasmin Hafaidh har i weekenden deltaget i Taekwondo-stævnetBerlin Open.

Berlin Open er et kæmpestort internationalt stævne, med over 900 deltagere fordelt i de forskellige vægtklasser.

Jasmin Hafaidh stiller op i vægtklassen +68kg. Der var fem deltagere i denne vægtklasse, og det betød at Jasmin, på grund af sit resultat som vinder sidste år, blev seedet.

Jasmin Hafaidh har pokal med hjem fra Berlin. Foto: Nordborg Taekwondoklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor skulle hun kæmpe mod vinderne af de indledende kampe.

Begge kampe var mod deltagere fra Tyskland.

Første kamp vandt Jasmin Hafaidh med 4-1 og finalepladsen var sikret.

Den vandt hun med 6-1.

Resultatet bliver bestemt ikke ringere af, at Jasmin Hafaidh kæmpede med eftervirkningerne af en influenza, der havde sat hende ud af spillet i ugen op til stævnet, skriver Noirdbog Taekwondoklub i en pressemeddelelse.

Kim Nørskov, Jasmin Hafaidh træner i Nordborg Taekwondo Klub, er mega stolt af Jasmin Hafaidh, og han glæder sig på hendes vegne. Resultatet viser, at samarbejdet mellem Elite Vest og Nordborg Taekwondo Klub bærer frugt. Samarbejde skal gerne udvides, så Jasmin Hafaidh  store drøm om kvalifikation, og deltagelse ved OL i Tokyo i 2020, kan blive en realitet.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...