Normal drift i Sønderborg Lufthavn – fastkørt fly trukket fri i nat

23. oktober 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

TUI-flyet, der lørdag satte sig grundigt fast i den bløde rabat ved startbanen i Sønderborg Lufthavn, blev ved midnatstid trukket fri efter at havarikommissionen havde vurderet, at de ikke vil gå videre med sagen. Det oplyser Christian Berg, direktør ved Sønderborg Lufthavn til SønderborgNYT. Sønderborg Lufthavn blev derfor åbnet for al trafik søndag klokken 00.

Artiklen fortsætter under annoncen

30 og dermed kan fly lette og lande igen.

LUFTHAVN - TUI FLYDet var et hold ingeniører fra TUI der sammen med blandt andet Falck fik flyet trukket fri og hen på standpladsen, hvor flyet nu holder parkeret og afventer yderligere undersøgelser for at afgøre om flyet kan gå på vingerne.

Det hører heldigvis til sjældenhederne at Sønderborg Lufthavn er lukket og derfor var lørdagens hændelse en test på lufthavnens beredskab:

” Jeg er stolt af hele mit personale og er ovenud tilfreds med hele organisationens indsat der leverede en professionel håndtering af hele operationen og et kik på vores Facebook side fortæller, at også passagererne har været tilfredse med vores indsats”, fortæller Christian Berg til SønderborgNYT der oplyser at selve banen ikke har taget skade.

De 185 passagerer kom sent i nat til Hannover hvor de kom afsted til Sicilien med anden flyvemaskine.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk