Normal drift i Sønderborg Lufthavn – fastkørt fly trukket fri i nat

23. oktober 2016 112

TUI-flyet, der lørdag satte sig grundigt fast i den bløde rabat ved startbanen i Sønderborg Lufthavn, blev ved midnatstid trukket fri efter at havarikommissionen havde vurderet, at de ikke vil gå videre med sagen. Det oplyser Christian Berg, direktør ved Sønderborg Lufthavn til SønderborgNYT. Sønderborg Lufthavn blev derfor åbnet for al trafik søndag klokken 00.30 og dermed kan fly lette og lande igen.

Det var et hold ingeniører fra TUI der sammen med blandt andet Falck fik flyet trukket fri og hen på standpladsen, hvor flyet nu holder parkeret og afventer yderligere undersøgelser for at afgøre om flyet kan gå på vingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hører heldigvis til sjældenhederne at Sønderborg Lufthavn er lukket og derfor var lørdagens hændelse en test på lufthavnens beredskab:

” Jeg er stolt af hele mit personale og er ovenud tilfreds med hele organisationens indsat der leverede en professionel håndtering af hele operationen og et kik på vores Facebook side fortæller, at også passagererne har været tilfredse med vores indsats”, fortæller Christian Berg til SønderborgNYT der oplyser at selve banen ikke har taget skade.

Artiklen fortsætter under annoncen

De 185 passagerer kom sent i nat til Hannover hvor de kom afsted til Sicilien med anden flyvemaskine.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...