Normal-kæden på vej til Sønderborg

20. august 2015 Erhverv

Normal-kæden har succes og åbner butikker i rekordfart. Den kan sammenlignes med Tiger og Søstrene Grene, siger ekspert.

Normal har indtil videre åbnet 16 butikker i Danmark. Mange flere er på vej.handel

Artiklen fortsætter under annoncen

Normal kommer også til Sønderborg, hvor der allerede er aftale om et lejemål.

 

Normal er gået fra ingenting til mange millioner på kort tid. Der er sorte tal på bundlinjen, og med kapital fra Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen i ryggen skruer butikskæden nu op for tempoet, skriver Ekstra Bladet.

“Der er mange huller på landkortet, og næste år vil vi åbne endnu flere butikker end i år. Vores koncept har vist sig at holde, så vi vil forsøge at ekspandere så hurtigt, vi kan”, siger direktør Torben Mouritsen og understreger, at baglandet skal kunne følge med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Idéen bag Normal er simpel, og nøgleordet er parallelimport. Vareproducenter sætter deres priser ud fra et lands købekraftindeks, og da Danmark har et højt indeks, betyder det, at mange af de mærkevarer, som danskerne er vant til at købe, ofte er væsentligt billigere i andre EU-lande.

Normal køber disse varer, importerer dem til Danmark – såkaldt parallelimport – og sælger dem til en pris, der i visse tilfælde er 30-40 pct. lavere end hos konkurrenterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ligesom grænsehandel, bare nord for grænsen”, lyder budskabet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...