Normal-kæden på vej til Sønderborg

20. august 2015 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Normal-kæden har succes og åbner butikker i rekordfart. Den kan sammenlignes med Tiger og Søstrene Grene, siger ekspert.

Normal har indtil videre åbnet 16 butikker i Danmark. Mange flere er på vej.handel

Artiklen fortsætter under annoncen

Normal kommer også til Sønderborg, hvor der allerede er aftale om et lejemål.

 

Normal er gået fra ingenting til mange millioner på kort tid. Der er sorte tal på bundlinjen, og med kapital fra Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen i ryggen skruer butikskæden nu op for tempoet, skriver Ekstra Bladet.

“Der er mange huller på landkortet, og næste år vil vi åbne endnu flere butikker end i år. Vores koncept har vist sig at holde, så vi vil forsøge at ekspandere så hurtigt, vi kan”, siger direktør Torben Mouritsen og understreger, at baglandet skal kunne følge med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Idéen bag Normal er simpel, og nøgleordet er parallelimport. Vareproducenter sætter deres priser ud fra et lands købekraftindeks, og da Danmark har et højt indeks, betyder det, at mange af de mærkevarer, som danskerne er vant til at købe, ofte er væsentligt billigere i andre EU-lande.

Normal køber disse varer, importerer dem til Danmark – såkaldt parallelimport – og sælger dem til en pris, der i visse tilfælde er 30-40 pct. lavere end hos konkurrenterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ligesom grænsehandel, bare nord for grænsen”, lyder budskabet.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...