Notmark er klar til Hellig tre Konger

4. januar 2019 Kultur

Lørdag er det Hellig Tre Konger, hvor deltagerne i Notmark og nærmeste omegn begíver sig ud på en krævende tur gennem lokalområdet og udfordringen bliver blandt andet at få en finger til at ramme dørklokkerne på de huse, der blev besøgt og så indtage et eller andet flydende, inden turen gik videre til det næste ‘udskænkningssted’, der nogle gange blot er nærmeste hus og til sidstskal de udklædte deltagere finde vej til Notmark Skole.

Undervejs kan de mennesker, der får besøg af de udklædte prøve at gætte på, hvem der er bag masken – og rammer de rigtigt, skal masken falde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dørene til Notmark Gamle Skole åbner klokken 21 30 og maskerne falder et kvarter efter midnat”, siger bruno Clausen til SønderborgNYT.

De bedst udklædte kåres af dommerduoen, Aase Nyegaard og Tage Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...