Notmark er klar til Hellig tre Konger

4. januar 2019 Kultur

Lørdag er det Hellig Tre Konger, hvor deltagerne i Notmark og nærmeste omegn begíver sig ud på en krævende tur gennem lokalområdet og udfordringen bliver blandt andet at få en finger til at ramme dørklokkerne på de huse, der blev besøgt og så indtage et eller andet flydende, inden turen gik videre til det næste ‘udskænkningssted’, der nogle gange blot er nærmeste hus og til sidstskal de udklædte deltagere finde vej til Notmark Skole.

Undervejs kan de mennesker, der får besøg af de udklædte prøve at gætte på, hvem der er bag masken – og rammer de rigtigt, skal masken falde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dørene til Notmark Gamle Skole åbner klokken 21 30 og maskerne falder et kvarter efter midnat”, siger bruno Clausen til SønderborgNYT.

De bedst udklædte kåres af dommerduoen, Aase Nyegaard og Tage Petersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...