Nova Data har et godt tilbud til dig

30. juli 2015 Kultur
IMG_5503

Her ses Kenan Hansen med nogle af de mange gode fødselsdags tilbud, der alle gælder fra på Lørdag.

Her ser du en glad mand. Manden hedder Kenan Hansen og er ejer af Nova Data. Kenan Hansen er en glad mand, fordi på lørdag fylder Nova Data 20 år og det skal fejres! Normalt, når man fejrer fødselsdag, plejer det at være fødselaren, der får gaver, men Kenan Hansen vil meget hellere dele gaver ud. Fra på lørdag og måneden ud vil der i Nova Data være en masse gode tilbud på alle spændende varer.

Artiklen fortsætter under annoncen

wFra på lørdag kan du feks. købe en trådløs Epson Workforce 3620 DWF printer, der både kan scanne og udskrive dine billeder i farve. Normalprisen for printeren er 1895,- men i forbindelse med fødselsdagsfesten på lørdag, sælger Nova Data dem for kun 699,- (20 stk på lager).

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

kingston_v300240_5

Kenan Hansen fremhæver også det gode tilbud på Kingston 240 GB SSD, hvor du i forhold til normalprisen på 999,- kan få den til kun 689,- fra på lørdag. I den forbindelse fremhæver han også, at hvis du har en eksisterende harddisk i computeren i forvejen, og vil du gerne have den gamle disk udskiftet med en Kingston SSD, tilbyder Nova Data at klone din gamle harddisk over til den nye SSD, samt montering af denne, for kun 399,-

Super musikalsk underholdning

10420777_370654723140723_4509677316436960361_nNu skal det hele ikke kun være kedelige tilbud på diverse computer tilbehør, nej, der skal også en rigtig fødselsdagsfest til! Så fra på Lørdag når butikken lukker kl 14, starter Nova Data et brag af en fødselsdagsfest op på Bryggertorvet foran Nova Data og Føtex. Kenan Hansen fra Nova Data har sørget for, at der bliver stillet en stor scene op på torvet samt hyret Munk & Broderskabet, der er bedst kendt for deres fortolkninger af Gasolins fede numre. De vil sørge for, at der er god stemning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil også hvor være stillet et telt op, hvor der vil blive serveret øl, vand og snacks (For at få adgang til teltet, kræver det en flyer, der kan hentes i butikken. En flyer giver adgang til en gratis øl/vand samt snacks).

Fra kl 15, vil Føtex være klar med grillpølser med brød til kun 15 kroner – Føtex sælger desuden fadøl og kold hvidvin.

Det hele foregår på lørdag. Nova Data åber butikken kl 10 og lukker kl 14 – Festen starter på torvet ud for Nova Data og Føtex fra kl 14 og slutter kl 17.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...