Nova Data: Mon de lokale gamer-drenge kan banke en pige i esport?

19. juni 2017 Kultur

Når der i september er stævne hos Cross Border Esport i Skansen i Sønderborg, så er verdens bedste pigehold selvfølgelig med.

“Og så kom vi på den gode idé, at give lokale spillere chancen for at kæmpe mod en af de kvindelige gamere fra mesterholdet”, siger Kenan Hansen fra Nova Data i Perlegade.

Derfor har Nova Data i samarbejde med Cross Border Esport inviteret verdens bedste kvindelig CS GO spiller, Michaela “mimi” Lintrup.

Thomas Bjørn Lüthi og Michaela “mimi” Lintrup.

“Så kan drengene jo komme indenfor i Nova Data lørdag den 1. juli fra kl. 10 og prøve om de kan slå hende en mod en”, siger Kenan Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der spilles på Cross Border Esport qualifer maskiner, der vil være følgende opstillet ASUS 144 Hz gamer skærme, Corsair headset , Corsair STRAFE MX Silent mekanisk gamer tastatur samt Corsair M65 gaming-musen stillet tilrådighed, man må dog gerne tage sin egen mus med.

Hver eneste dreng, der vinder over Michaela “mimi” Lintrup, kommer med i lodtræningen, som giver en billet, der betyder adgang for fem gamere til Cross Border Esports store stævne i Skansen.

Læs mere på Nova Datas Facebook

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...