Nu er Bjarne Rasmussen formand for Sønderjyllands Symfoniorkester

19. april 2017 Kultur

Bjarne Rasmussen har siden efteråret 2015 været fungerende formand for Sønderjyllands Symfoniorkester.

Da kulturminister Mette Bock skulle til Sønderborg den 18. april for at holde hovedtalen ved mindehøjtideligheden i Frihedshallen, fandt ministeren det belejligt ved samme lejlighed at tildele Bjarne Rasmussen beskikkelsen som formand for Sønderjyllands Symfoniorkester.

Det oplyser Sønderjyllands Symfoniorkester til SønderborgNYT.

Ministeren havde medbragt et udnævnelsesbrev, som hun bad et tilstedeværende bestyrelsesmedlem personligt viderebringe. Brevet havde ministerens underskrift til Bjarne Rasmussen og samtidigt med en stor tak for det hidtidige arbejde den indtil nu fungerende formand havde udført.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bjarne Rasmussen kom ind i bestyrelsen tilbage i 2010 og har et indgående kendskab til opgaverne og han var også en af de centrale figurer i arbejdet med at få Sønderjyllands Symfoniorkster på økonomisk fode under den hidtil værste krise.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 112, Gråsten

Kabinescooter kørt i vandet ved Egernsunbroen

24. oktober 2021 112

Natten til søndag, – klokken 02:32 – blev der ringet 112, fordi en kabinescotter var kørt i vandet fra Gråstensiden ved Egernsundbroen. “Vi rykkede til stedet med vores båd fra Sønderborg og Gråsten Frivillige Brandværn kom også til broen. Vi fandt køretøjet og fik det på land, men vi fandt ikke føreren”, siger indsatsleder Pia […]

Læs mere...