Nu er Cathrinesminde Teglværk kommet på skilt ved motorvejen

6. september 2018 Kultur

I en fælles ansøgning til Vejdirektoratet søgte Sønderborg Kommune og Cathrinesminde Teglværk i efteråret 2017 om tilladelse til at sætte en turistoplysningstavle med henvisning til museet op. Det daværende erhvervsudvalg bevilgede pengene til tavlen. Et regionalt udvalg godkendte ansøgningen i foråret 2018.

Det nye infoskilt. Foto: Sønderborg Kommune

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag blev den brune turisttavle sat op ved motorvejsfrakørsel 12, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Siden 2011 har Vejdirektoratet i en forsøgsordning haft brune turistoplysningstavler langs motorvejene i Danmark. Dengang blev 52 attraktioner og seværdigheder udvalgt til at deltage i ordningen. I 2016 gjorde Vejdirektoratet forsøgsordningen permanent og det blev muligt for andre attraktioner at søge om en brun turistoplysningstavle. Den mulighed greb Cathrinesminde Teglværk i samarbejde med Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. august 2022 112, Augustenborg

Brand i mejetærsker

14. august 2022 112

Søndag klokken 16:25 blev indsatslederen fra Sønderborg Brand og Redning kaldt til en brand på Møllevej i Asserballe og det samme gjorde Augustenborg Frivillige Brandværn. “Der gik ild i en mejetærsker, mens der blev høstet. Ejeren ringer 112 og går så i gang med en pulverslukker. De frivillige brandmænd tager over og får slukket de […]

Læs mere...