Nu er der igen åbent hos Havnbjerg Genbrug og Kafé 93

19. maj 2020 Nordborg

Havnbjerg Genbrug og Kafé 93 er atter åben efter to måneder, hvor der var ‘Corona-lukket’.

Foreningen, som er de frivillige medarbejdere i Genbrugsen og Kafeen, startede januar efter at stedet  i 26 år var en del af Kirkens Korshær.

Da Kirkens Korshær ønskede at lave en ny struktur for stedet, hvor de ville bestemme, hvem der måtte bruge Kafeen, og stedet ikke længere skulle fungere udelukkende af frivillige, så valgte frivillige at lave en selvstændig forening, som vil støtte lokale tiltag, skriver Havnbjerg Genbrug og Kafé.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang er der åbnet på halv tid og med nye retningslinjer, da flere af de frivillige gerne vil vente med at starte. Stedet er åben mandag – fredag mellem 9:30 og 13:30.

Under lukningen har lokalsamfundet fået ryddet op i deres tøj – så meget at Genbrugsen har været nødt til at leje en container til opbevaring.

Det viser en stor opbakning til Havnbjerg Genbrug og Kafé 93.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...