Nu er Michael Kammann dirigent for Sønderjysk Drengekor

17. august 2018 Kultur

Sønderjysk Pigekor og Drengekor indledte sæsonen forleden med første korprøve for de 190 sangere fordelt i fem kor.

Mange nye sangere blev budt velkommen i koret, og ikke mindst sagde vi goddag til vores nye dirigent for Sønderjysk Drengekor, Michael Kammann, skriver korene i en pressemeddelelse.

Ny dirigent for Drengekoret, Michael Kammann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Michael Kammann er uddannet på Musikvidenskab ved Århus Universitet og er tidligere student fra Sønderborg Statsskole.

“Michael Kammann er ung, dynamisk og fuld af energi. Han fik lutter ros af drenge og forældre efter første korprøve, og vi glæder os meget til samarbejdet med ham”, siger chefdirigent Mette Rasmussen.

“Og vi glæder os ikke mindst til at flere drenge forhåbentlig får øjne og ører op for, at det at synge i kor er supersjovt og absolut ikke kun for piger. Der skal stærke, seje og aktive drenge til, og vi vil gerne have mange flere drenge i koret – kom og besøg os om onsdagen kl. 16.30 på Sønderborg Musikskole, og se, hvordan vi arbejder”, siger Mette Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den afgåede dirigent, Frank Laue, har ledet drengekoret de seneste 4 år men har nu sagt farvel til koret, da andre opgaver fylder kalenderen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...