Nu holder Ringriderfestens hovedgevinst i Rødekro

2. august 2018 Kultur

Der holder en VW Polo og en ældre Audi A6 i garagen hos fhv. optiker Frede Møller i Hjordkær ved Rødekro. Nu får de to tyske biler selskab af en smart rød Citroen C1 med kaleche – og den er endda ganske gratis.

Frede Møller besøger hvert år ringriderfesterne i Sønderborg, Gråsten og Aabenraa. Under besøget i Sønderborg sammen med nogle venner købte han fem af Ringriderfestens lodsedler.

“Sælgeren sagde med et smil på læben, at vi ville vinde bilen, hvis vi købte nogle lodsedler”, siger Frede Møller i en pressemeddelelse fra Ringriderfesten.

Og det gjorde han.

Torsdag fik han overrakt nøglerne til den fikse C1 hos lotteriets hovedsponsor autoforhandler Erling Høi-Nielsen i Sønderborg.

“Vi køber gerne nogle lodsedler, når vi får dem tilbudt, fordi vi ønsker at støtte gode formål, men det er ikke altid, vi får tjekket om der er gevinst. Vi hænger lodsedlerne op på køleskabet, og så glemmer vi egentlig alt om det”.

Sådan var det også gået med Ringriderfestens lodsedler, hvis ikke Frede Møllers hustru Kirsten ved en ren tilfældighed, hentede de fem lodsedler og tjekkede numrene. Stor var overraskelsen, da det viste sig, at de havde det rigtige nummer 3597, og så blev Ringriderkomiteen kontaktet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er den røde Citroen C1 familien Møllers ejendom.

“Det var et svineheld, at Kirsten hentede lodsedlerne. Vi vinder ellers aldrig noget særligt. Måske en bog eller en halvtredser, så vi er meget, meget overrasket og naturligvis glade”, siger Frede Møller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...