Nu kan du få løst dine it-problemer i Computer-Reparation Als

28. maj 2021 Erhverv
Foto fra Bachs FOTO
Foto fra Bachs FOTO

I Victoria-bygningen i Helgolandsgade i Sønderborg har Robin Christensen åbnet sit eget computerværksted, hvor han hjælper alle dem, der får problemer med deres laptop, pc eller smartphone.

“Jeg har beskæftiget mig med computere, siden jeg var dreng og har også været ansat i virksomheder, der reparerer computere”, siger Robin Christensen til SønderborgNYT, som nu har sit eget firma, Computer-Reparation Als.

“Jeg har startet et lokalt firma, der fokuserer på computer-reparationer til fornuftige priser og filosofien er at god kundetilfredshed er kernen i en sund forretning, så jeg er altid klar til at hjælpe med it-problemer”, siger Robin Christensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at han forleden hjalp en kunde med at genskabe en række helt nye eksamensopgaver, som lå i en computer, der var gået ned.

“Jeg er naturligvis glad for, at gymnasieeleven ringede til mig og også for, at jeg kunne få de vigtige opgaver fundet igen”, siger Robin Christensen og han fortæller videre, at han kan hjælpe med stort set alt indenfor software-området.

“Jeg kan også bygge en ny computer op fra bunden, så den passer præcis til de behov, som kunden har og så arbejder jeg sammen med Eset, der laver antivirus-beskyttelse og de har dansk support”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk