Nu kan du snart købe din billet til Als Revyen – Det rene guld

23. november 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Den 1. december sættes billetterne til Als Revyen 2018 i Augustenborg til salg. Og med den succes revyen har haft de senere år, tilrådes det at sikre sig sin billet i god tid, hvis man vil være sikker på at få en plads til jubilæumsforestillingen ”Det rene guld”.

Når Als Revyen har premiere den 8. marts 2018, er det revy nummer 50 i Augustenborg. De første 40 revyen blev gennemført under navnet AIF-revyen, men ved kommunesammenlægningen i 2007 tog revyen navneforandring til Als Revyen, og det er derfor 10. gang revyen gennemføres under det navn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skiftet fra AIF Revyen til Als Revyen betød, at revyen blev mere bred og nu beskæftigede sig med emner af både national, kommunal og lokal karakter.

Det store gennembrud for Als Revyen, der opføres i Augustenborghallernes Kultursal, kom i 2011, hvor revyen havde titlen ”Miav – Mon vi får kogalskab?”. Her blev skuespilleren Jan Hertz tilknyttet som coach til den mangeårige instruktør, Peter Buhl. I “Det rene guld” er det Pia Rosenbaum, der er coach.

På scenen i ”Det rene guld” vil man i år igen kunne opleve Bodil Nissum, Dorthe Wiseman, Liva Sofie Hampen, Dennis Jacobsen og Per Lykke Hauge. Dertil kommer Nadia Schrøder Sørensen og Kasper Keller Petersen, der er hentet fra Aalborg Studenterrevy.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til jubilæumsrevyen købes på www.alsrevyen.dk. Prisen svinger mellem 250 kr. og 110 kr. afhængig af, hvilken dag man vælger.

Fredag den 9. og lørdag den 10. marts serveres der først revypølsebord, så er der revy og aftenen slutter med dans til musik leveret af Route 45.

Torsdag den 8. og søndag den 11. marts underholder elever fra Sønderborg Musikskole i forbindelse med revyen.

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Glade gymnaster på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen

24. februar 2024 Kultur

Det var tæt på 400 gymnaster, der var på gulvet i Sydjysk Sparekasse Skansen fredag aften, hvor flere sønderjyske gymnastikhold – der alle er en del af DGI – var samlet for at vise, hvad de har arbejdet på gennem efteråret og vinteren. “Jeg vil gerne byde Jer alle velkommen til voksentræf”, sagde Helle Matthies […]

Læs mere...