Nu kan du snart spise indisk i Sønderborg

30. juni 2014 Erhverv

I disse dage går Sivakumar og venter på, der kommer en bil trillende med de sidste ting, der skal til, inden han kan åbne sin indiske restaurant, Curry Leaves,  i Sønderborg. Nærmere bestemt er det på Nørrebro.

Sivakumar står og venter på den sidste del af inventaret.

Sivakumar står og venter på den sidste del af inventaret.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er spændende at se, hvor mange, der kommer indenfor og prøver noget helt nyt, siger Sivakumar til Sønderborg Nyt.

Netop indisk mad har ry for være stærk.

– Der er indisk mad, der ikke er stærkt, men selvfølgelig også noget, der virkeligt er det. I Indien krydrer man jo mad anderledes end man gør andre steder, siger Sivakumar. Ideen med at blive restauratør kommer fra hans bekendte.

– Der er rigtigt mange venner og bekendte, der har spist hjemme hos mig – og de synes, at andre også skal have chancen for at opleve noget helt anderledes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Toldvæsnet er i gang med at kigge Sivakumars inventar fra Indien igennem og når de har sikret sig, at alt er, som det skal være, så kan Curry Leaves åbne for gæsterne.

– Det bliver i løbet af ugen, siger Sivakumar.

Få et glimt fra det indiske køkken her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...