Nu kan du snart spise indisk i Sønderborg

30. juni 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I disse dage går Sivakumar og venter på, der kommer en bil trillende med de sidste ting, der skal til, inden han kan åbne sin indiske restaurant, Curry Leaves,  i Sønderborg. Nærmere bestemt er det på Nørrebro.

Sivakumar står og venter på den sidste del af inventaret.

Sivakumar står og venter på den sidste del af inventaret.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er spændende at se, hvor mange, der kommer indenfor og prøver noget helt nyt, siger Sivakumar til Sønderborg Nyt.

Netop indisk mad har ry for være stærk.

– Der er indisk mad, der ikke er stærkt, men selvfølgelig også noget, der virkeligt er det. I Indien krydrer man jo mad anderledes end man gør andre steder, siger Sivakumar. Ideen med at blive restauratør kommer fra hans bekendte.

– Der er rigtigt mange venner og bekendte, der har spist hjemme hos mig – og de synes, at andre også skal have chancen for at opleve noget helt anderledes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Toldvæsnet er i gang med at kigge Sivakumars inventar fra Indien igennem og når de har sikret sig, at alt er, som det skal være, så kan Curry Leaves åbne for gæsterne.

– Det bliver i løbet af ugen, siger Sivakumar.

Få et glimt fra det indiske køkken her.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...