Nu kommer der penge så der kan laves faste teams i hjemmeplejen

8. november 2021 Politik

Regeringen og dens støttepartier sætter nu yderligere 22 millioner kroner af til faste teams i ældreplejen. Dermed fordeles i alt 192 millioner kroner til kommunerne, så de kan løfte kvaliteten i ældreplejen og sikre større arbejdsglæde blandt de ansatte.

Et hjem der ikke føles som en banegård. Og en hjemmepleje der er ikke er styret af stramme tidsplaner. Sådan lyder nogle af tankerne bag de faste teams, som skal gøre hverdagen mere tryg for de ældre og give større arbejdsglæde for medarbejderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og vi er med i rækken af 69 kommuner, der har søgt om penge til netop at lave faste teams i hjemmeplejen. Jeg kan fortælle, at arbejdet på at få lavet de teams er i fuld gang og så er det skønt, at vi er blandt de kommuner, der får ekstra penge til ordningen”, siger formanden for Social- og Senioruvalget, Preben Storm, til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...