Nu kommer der penge så der kan laves faste teams i hjemmeplejen

8. november 2021 Politik

Regeringen og dens støttepartier sætter nu yderligere 22 millioner kroner af til faste teams i ældreplejen. Dermed fordeles i alt 192 millioner kroner til kommunerne, så de kan løfte kvaliteten i ældreplejen og sikre større arbejdsglæde blandt de ansatte.

Et hjem der ikke føles som en banegård. Og en hjemmepleje der er ikke er styret af stramme tidsplaner. Sådan lyder nogle af tankerne bag de faste teams, som skal gøre hverdagen mere tryg for de ældre og give større arbejdsglæde for medarbejderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og vi er med i rækken af 69 kommuner, der har søgt om penge til netop at lave faste teams i hjemmeplejen. Jeg kan fortælle, at arbejdet på at få lavet de teams er i fuld gang og så er det skønt, at vi er blandt de kommuner, der får ekstra penge til ordningen”, siger formanden for Social- og Senioruvalget, Preben Storm, til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...