Nu kommer der penge til istandsættelse af Dybbøl Mølle

30. november 2018 Kultur

Den Selvejende Institution Dybbøl Mølle har fredag modtaget den gode nyhed, at regeringen og Dansk Folkeparti har aftalt, at afsætte 2,5 millioner kroner til en tiltrængt renovering af Dybbøl Mølle i 2019, så møllen kan fremstå præsentabelt inden fejringen af Genforeningen i 2020.

Bevillingen er sket på baggrund af en henvendelse fra bestyrelsen for Dybbøl Mølle til udvalgte medlemmer af Folketinget, skriver Dybbøl Mølles bestyrelse i en pressemeddelelse.

Indstillingen er resultatet af et godt team-work i bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nogle bestyrelsesmedlemmer har i samarbejde udarbejdet et notat, som belyser behovet for vedligeholdelse af Dybbøl Mølle.

Andre har taget personligt kontakt med nogle udvalgte politikere.

Beløbet på 2,5 millioner kroner kommer frem ved den beregnede udgift til udskiftning af møllens vinger, som stammer fra 1978 samt udskiftning af møllehattens krans.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...