Nu skal der samles et Gospel4Teens-kor i sønderborg

12. juni 2014 Kultur
Er du mellem 12 og 18 år, og har du lyst til at synge gospel sammen med andre børn og unge, så glæd dig, for nu er muligheden kommet. gospel
Artiklen fortsætter under annoncen

Gospel4Teens under ledelse af Kenneth Nielsen starter efter sommerferien i Gospelfællesskabet i Sønderborg Frikirke. De øver om torsdagen fra 17.00 – 18.30. 
Alle kan være med. Der er ikke stemmeprøver – korene bygger på en tro på at alle kan synge, og i hvert fald kan alle lære det! 
Artiklen fortsætter under annoncen

Koret kommer til at arbejde med engelske og danske gospelsange. Der vil blive arbejdet med koreografi og det at formidle sangene til et publikum. Koret bygges på et fællesskab, hvor der skal være plads til alle – så ud over at synge hygger vi også og sørger for gode oplevelser!
Artiklen fortsætter under annoncen

Koret vil komme til at optræde forskellige steder, og de vil også undertiden deltage til Gospelgudstjenester i Gospelfællesskabet. 
Den 22. juni er der sidste gospelgudstjeneste inden sommerferien.
Artiklen fortsætter under annoncen

Kom gerne forbi og vær med – vi starter kl. 15 – og efter gudstjenesten vil der være lidt hygge med grill – alle er velkomne. 
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...