Nu skal vi snakke om de gode måltider

15. januar 2015 Kultur

Ved såkaldte folkehøringer i Sønderborg og fire andre steder i landet skal deltagerne diskutere, hvordan vi skal få flere til at spise sammen.

Det handler om ordentligt mad og måltider.

Hanne Risgaard, der er direktør for Skærtoft Mølle, står for folkemødet i Sønderborg:

comwell - revy

Fra Hotel Comwell

comwell - revy

Fra Hotel Comwell

“Mine forventninger er en engageret, vedkommende og tiltrængt debat om vores madkultur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har heldigvis en stærk en tradition i Sønderjylland for at forbinde en ”gammeldags madkultur” med et moderne og tidssvarende madudtryk. Folkemødet giver os mulighed for at diskutere, hvordan vi i dagligdagen fremmer den stolte madtradition i måden, vi serverer vore måltider på – både omkring de hjemlige spiseborde, på sygehuse og i vore mange børne- og ældreinstitutioner”, siger Hanne Risgaard.

Der er et stykke vej fra de langtidsholdbare vacumpakkede rugbrødsmadder – specielt fremstillet til ældre medborgere – og så til den madkultur, som folkehøringerne kommer til at handle om.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...