Nu skal vi snakke om de gode måltider

15. januar 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Ved såkaldte folkehøringer i Sønderborg og fire andre steder i landet skal deltagerne diskutere, hvordan vi skal få flere til at spise sammen.

Det handler om ordentligt mad og måltider.

Hanne Risgaard, der er direktør for Skærtoft Mølle, står for folkemødet i Sønderborg:

comwell - revy

Fra Hotel Comwell

Artiklen fortsætter under annoncen

comwell - revy

Fra Hotel Comwell

“Mine forventninger er en engageret, vedkommende og tiltrængt debat om vores madkultur. Vi har heldigvis en stærk en tradition i Sønderjylland for at forbinde en ”gammeldags madkultur” med et moderne og tidssvarende madudtryk. Folkemødet giver os mulighed for at diskutere, hvordan vi i dagligdagen fremmer den stolte madtradition i måden, vi serverer vore måltider på – både omkring de hjemlige spiseborde, på sygehuse og i vore mange børne- og ældreinstitutioner”, siger Hanne Risgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et stykke vej fra de langtidsholdbare vacumpakkede rugbrødsmadder – specielt fremstillet til ældre medborgere – og så til den madkultur, som folkehøringerne kommer til at handle om.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...