Nu skal vi snakke om de gode måltider

15. januar 2015 Kultur

Ved såkaldte folkehøringer i Sønderborg og fire andre steder i landet skal deltagerne diskutere, hvordan vi skal få flere til at spise sammen.

Det handler om ordentligt mad og måltider.

Hanne Risgaard, der er direktør for Skærtoft Mølle, står for folkemødet i Sønderborg:

comwell - revy

Fra Hotel Comwell

Artiklen fortsætter under annoncen

comwell - revy

Fra Hotel Comwell

“Mine forventninger er en engageret, vedkommende og tiltrængt debat om vores madkultur. Vi har heldigvis en stærk en tradition i Sønderjylland for at forbinde en ”gammeldags madkultur” med et moderne og tidssvarende madudtryk. Folkemødet giver os mulighed for at diskutere, hvordan vi i dagligdagen fremmer den stolte madtradition i måden, vi serverer vore måltider på – både omkring de hjemlige spiseborde, på sygehuse og i vore mange børne- og ældreinstitutioner”, siger Hanne Risgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et stykke vej fra de langtidsholdbare vacumpakkede rugbrødsmadder – specielt fremstillet til ældre medborgere – og så til den madkultur, som folkehøringerne kommer til at handle om.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...