Nu skal vi snakke om de gode måltider

15. januar 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Ved såkaldte folkehøringer i Sønderborg og fire andre steder i landet skal deltagerne diskutere, hvordan vi skal få flere til at spise sammen.

Det handler om ordentligt mad og måltider.

Hanne Risgaard, der er direktør for Skærtoft Mølle, står for folkemødet i Sønderborg:

comwell - revy

Fra Hotel Comwell

Artiklen fortsætter under annoncen

comwell - revy

Fra Hotel Comwell

“Mine forventninger er en engageret, vedkommende og tiltrængt debat om vores madkultur. Vi har heldigvis en stærk en tradition i Sønderjylland for at forbinde en ”gammeldags madkultur” med et moderne og tidssvarende madudtryk. Folkemødet giver os mulighed for at diskutere, hvordan vi i dagligdagen fremmer den stolte madtradition i måden, vi serverer vore måltider på – både omkring de hjemlige spiseborde, på sygehuse og i vore mange børne- og ældreinstitutioner”, siger Hanne Risgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et stykke vej fra de langtidsholdbare vacumpakkede rugbrødsmadder – specielt fremstillet til ældre medborgere – og så til den madkultur, som folkehøringerne kommer til at handle om.

19. april 2024 Erhverv, Sundeved

Danish Crown i Blans skal bruge 100 nye medarbejdere

19. april 2024 Erhverv

Danish Crowns slagteri i Blans opretter 100 nye stillinger, der i første omgang tilbydes til nogle af de 1200 medarbejdere, der på grund af lukningen af slagteriet i Ringsted nu desværre står uden job. Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune er klar over, at det for nogen dog kan være en udfordring at tage springet, så […]

Læs mere...