Nummerplade-snyder: SønderborgNYT skrev ikke det rigtige

2. november 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Onsdag formiddag skrev SønderborgNYT, at politiet tirsdag stoppede en bil med forkerte nummerplader på Nørregade i Guderup.

De oplysninger fik SønderborgNYT fra det lokale politi og fordi politiet ikke fortæller navne og adresser på de mennesker, som de fortæller om, så er det umuligt at ringe og tjekke om bødemodtagere eller voldspersoner, sprit- og narkobilister, der fanges af lovens lange arm, har samme opfattelse af hændelsesforløbene.

Bødemodtagerens version

“Jeg var på arbejde hele dagen, hvor politiet kom ud og gav mig en bøde for at flytte mine plader fra min ene Passat over til min anden Passat.

Artiklen fortsætter under annoncen

De så mig ikke køre i den. Og de stoppede mig ikke”, skriver bilejeren, Tobias Landt Jensen, på SønderborgNYTs Facebookside.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 112, Sønderborg

To butikstyverier i Føtex

23. april 2021 112

Torsdag middag – klokken 12:30 – stjal en 52-årig kvinde fra Sønderborg madvarer i Føtex, men det blev opdaget. “Hun havde stjålet madvarer for 627 kroner”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Senere på dagen – klokken 15:20 var der igen en butikstyv på spil i Føtex. “Og det var en 37-årig kvinde […]

Læs mere...