Nummerplade-snyder: SønderborgNYT skrev ikke det rigtige

2. november 2016 112

Onsdag formiddag skrev SønderborgNYT, at politiet tirsdag stoppede en bil med forkerte nummerplader på Nørregade i Guderup.

De oplysninger fik SønderborgNYT fra det lokale politi og fordi politiet ikke fortæller navne og adresser på de mennesker, som de fortæller om, så er det umuligt at ringe og tjekke om bødemodtagere eller voldspersoner, sprit- og narkobilister, der fanges af lovens lange arm, har samme opfattelse af hændelsesforløbene.

Bødemodtagerens version

“Jeg var på arbejde hele dagen, hvor politiet kom ud og gav mig en bøde for at flytte mine plader fra min ene Passat over til min anden Passat. De så mig ikke køre i den. Og de stoppede mig ikke”, skriver bilejeren, Tobias Landt Jensen, på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...