Ny brand ved flisværket

Flisværket. Pressefoto
Flisværket. Pressefoto
22. februar 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Varme døjer fortsat med, at der opstår flammer i flisstakken, når de flytter rundt på deres flis ved anlægget på Vestermark. Beredskab Sønderborg har forleden slukket en brand på stedet og overvåger fortsat situationen, herunder med drone. Blandet andet fordi flisstakken stadig er potentielt selvantændelig.

Derfor kan der muligvis i en periode over 14 dage være røg- og lugtgener i området. Flisværket oplyser, at man forventer at have brugt det sidste fra flisstakken i løbet af et par dage, hvorefter røggenerne skulle høre op. Røgen og lugten er ikke farlig, det svarer til røg fra et bål. Hvis man er generet af lugten, så er et godt råd at holde døre og vinduer lukket, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Varme har arbejdet meget koncentreret med at flytte flisen ud i miler, der erfaringsmæssigt hjælper mod selvantændelse og gør et eventuelt slukningsarbejdet lettere.

 

 

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...