Ny bredt favnende socialpolitik vedtaget i byrådet

6. april 2017 Politik

Den enkelte borgers håb og drømme er i fokus, når den ny socialpolitik – som byrådet netop har vedtaget – de kommende år forvandles til hverdag gennem udviklingsplaner. Socialpolitikken gælder for psykiatri-, handicap- og udsatteområdet, som tidligere havde hver sin politik.

Arbejdet med den ny socialpolitik for 2017-2020 tog sin begyndelse på to workshops sidste år, hvor 70 deltagere fra bl.a. forskellige foreninger, udsatterådet, handicaprådet, socialudvalget og medarbejdere deltog. Efterfølgende har forslaget til politikken været i offentlig høring og i høring hos de interessenter, som deltog i forarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg synes, processen for politikkens tilblivelse har været god. Det har givet en bedre forståelse og gode, praktisk orienterede input, at vi har haft repræsentanter med for de grupper, som skal have gavn af pilitikken”, siger formand for socialudvalget, Niels Ole Bennedsen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...