Ny bredt favnende socialpolitik vedtaget i byrådet

6. april 2017 Politik

Den enkelte borgers håb og drømme er i fokus, når den ny socialpolitik – som byrådet netop har vedtaget – de kommende år forvandles til hverdag gennem udviklingsplaner. Socialpolitikken gælder for psykiatri-, handicap- og udsatteområdet, som tidligere havde hver sin politik.

Arbejdet med den ny socialpolitik for 2017-2020 tog sin begyndelse på to workshops sidste år, hvor 70 deltagere fra bl.a. forskellige foreninger, udsatterådet, handicaprådet, socialudvalget og medarbejdere deltog. Efterfølgende har forslaget til politikken været i offentlig høring og i høring hos de interessenter, som deltog i forarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg synes, processen for politikkens tilblivelse har været god. Det har givet en bedre forståelse og gode, praktisk orienterede input, at vi har haft repræsentanter med for de grupper, som skal have gavn af pilitikken”, siger formand for socialudvalget, Niels Ole Bennedsen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...