Ny chef for Veje og Trafik

5. marts 2015 Uddannelse

Til maj starter Jens-Kristian Mikkelsen som ny leder af Veje og Trafik i Sønderborg Kommune. Han kommer fra en stilling som Senior projektchef i Rambøll. Jens-Kristian Mikkelsen har været ansat i Rambøll siden 1995 og har gennem årene haft ansvaret for en lang række, meget varierede anlægsprojekter.

Jens-Kristian Mikkelsen

Jens-Kristian Mikkelsen

Artiklen fortsætter under annoncen

Som eksempler kan nævnes ny promenade ved Aabenraa Lystbådehavn, omlægning af Nr. Havnegade i Sønderborg, ombygning af Haderslev Havn og ombygning af rundkørslen ved Falck i Haderslev.

Hertil kommer anlæg af cykelstier i både Haderslev, Aabenraa og Sønderborg Kommune.

Det er således en erfaren herre, der snart sætter sig i chefstolen i afdelingen Veje og Trafik i Sønderborg Kommune. Jens-Kristian Mikkelsen får ansvaret for et årligt driftsbudget på 80 mio. kr. og et anlægsbudget på 74 mio. kr. i 2015. De penge skal dække bl.a. drift, anlæg og vedligeholdelse af broer, havne, veje, parker, grønne områder, legepladser og offentlige toiletter. Han skal også stå for trafiksikkerheden og parkeringskontrollen i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sønderborg er en spændende kommune med mange visioner og store ambitioner for fremtiden. Det glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg føler mig godt klædt på til opgaven og de mange udfordringer, der følger med jobbet”, siger Jens-Kristian Mikkelsen.

Den nye leder af Veje og Trafik bliver en del af lederteamet i Drift og Anlæg, der også består af Vej & Park og Transportservice. Chefen for Drift og Anlæg, Thomas Jaap, glæder sig til samarbejdet med Jens-Kristian Mikkelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han byder ind med rigtig mange gode erfaringer på vej- og trafikområdet og så har han nogle spændende tanker om god ledelse og motivering af sine nye medarbejdere. Jeg er sikker på, at han bliver et frisk pust i vores ledelsesteam”, siger Thomas Jaap.

Jens-Kristian afløser Ejlif Steen Petrat-Laursen, der går på pension efter mange års tro tjeneste på vej- og trafikområdet i både Sønderborg Kommune og det tidligere Sønderjylland Amt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk