Ny formand i Haveforeningen Sundeved

28. februar 2019 Kultur

Ved generalforsamlingen i Haveforeningen Sundeveds klubhus i Langbrogade blev Margit Vangsbjerg Kjølby valgt til ny formand, fordi Preben Sørensen. Sundgade, ikke ønskede genvalg efter et femårigt formandskab.

Preben Sørensen fortsætter som formand for Kolonihaveforbundets Sønderjyllands Kreds.

Til bestyrelsen genvalgtes næstformand Hardy Johannsen og kasserer Christian T. Jacobsen samt nyvalgte Anne Katrine Ravn, skriver haveforeningen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden kunne forinden berette om en fredelig beretningsperiode med mange aktiviteter og der er i øjeblikket ingen ledige havelodder i haveforeningen.

Kassereren kunne præsentere et fint regnskab med et pænt overskud og med øget tilgang til Kolonihaveforbundets Fællesforsikring.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iværksættervirksomhed vil reducere emballageforbruget i webhandlen drastisk

14. april 2021 Erhverv

Der bliver aktuelt sendt henved 120 millioner pakker rundt i Danmark som resultat af køb på nettet. Væksten i dansk nethandel er under coronapandemien ganske enkelt eksploderet. Det er forbruget af emballage i form af papkasser og forskelligt fyld også. Det nærmer sig nu 50.000 tons papaffald. Det har iværksættervirksomheden PERO Solutions A/S tænkt sig […]

Læs mere...