Ny formand i Sønderjysk Forsikring – hovedsædet stadig i spil

26. august 2015 Erhverv

Sønderjysk Forsikring meddeler, at Mogens Larsen fratræder som bestyrelsesformand pr. dags dato. Baggrunden herfor er de seneste måneders mediebevågenhed og intensive lokalpolitiske pres vedr. selskabets sønderjysk forsikringdomicilovervejelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som en naturlig konsekvens heraf, er næstformand Marianne Hvid nu af bestyrelsen udpeget som ny bestyrelsesformand.

Mogens Larsen siger i en pressemeddelelse:

”Det har været et stort personligt pres, som ikke synes at være befordrende for mig, hverken arbejdsmæssigt eller på krop og sjæl. Derfor har jeg valgt, helt at udtræde af bestyrelsen og delegeretforsamlingen”.

”Jeg har primært, ud fra et rent ”business-synspunkt” og økonomiske betragtninger, været enig i, at Sønderjysk Forsikring køber Brighthouse ejendommen, ved den sønderjyske motorvej, med henblik på nyt domicil. Dog har de massive lokalpolitiske påvirkninger henover sommeren givet mig stof til eftertanke, og jeg må erkende, at der er kommet mange følelser i spil – også hos mig selv – og på den baggrund synes jeg i den nuværende situation ikke længere at være den rette til at stå ved roret i Sønderjysk Forsikring. Og nej – jeg modtager hverken eftervederlag eller fratrædelsesgodtgørelse”., siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Processen fortsætter

Marianne Hvid, som overtager formandsstolen, siger:

”Jeg er bevidst om, at vi befinder os i en turbulent tid, og der er mange følelser involveret. Min største opgave lige nu

Generalforsomlingen i september siger ja eller nej til hovedsæde i Aabenraa.

Generalforsomlingen i september siger ja eller nej til hovedsæde i Aabenraa.

er, at få skabt ro omkring selskabet, for medarbejderne og for den proces vi står overfor. Planen er fortsat, at sikre selskabets fremtidige vækst og sunde økonomiske udvikling, så vi står stærkt i en hård og konkurrencepræget branche, og vi skal derfor have flyttet fokus tilbage til sagens kerne. Fordi vi er et kundeejet selskab, har vi netop valgt at inddrage delegeretforsamlingen, som kundernes talerør – og det er del af vores demokratiske beslutningsproces”.

Der er ekstraordinær generalforsamling torsdag den 17. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...