Ny mand i Byrådet vil holde øje med pengene

19. januar 2022 Politik

Den helt store udfordring for mig er kommunens spild af borgernes penge. Ordentligheden skal tilbage i den offentlige sektor. Alt for mange penge bruges på håbløse projekter, underskudsforretninger og på administration og kommer aldrig borgerne til gode”, sagde Bo Kleis Christensen, da han i sommeren 2020 blev valgt som Nye Borgerliges spidskandidat.

“Og jeg mener det samme i dag, hvor jeg er stemt ind i Byrådet og derfor er jeg også glad for, at jeg er kommet med i Økonomiudvalget, hvor jeg kan følge med i, hvad kommunen bruger pengene til”, siger Bo Kleis Christensen, som i dag, onsdag, skal til seminar i Økonomiudvalget i hele 12 timer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at Økonomiudvalgets medlemmer har fået tilsendt 600 sider, så de kan møde forberedt til seminar.

“Og jeg har faktisk læst dem alle og har noteret nogle ting, som jeg vil spørge ind til”, siger Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at han har bestemt sig for aldrig at komme uforberedt til et møde.

Bo Kleis Christensen har næstformandsposten i Sundhedsudvalget og det er et område, som han ikke kender.

“Derfor skal jeg bruge tid på at sætte mig i tingene og så er det dejligt at vide, der sidder virkeligt dygtige mennesker i Sundhedsforvaltningen – og også i de andre forvaltninger – som kan hjælpe”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han forventer ikke, der kommer til at ske det helt store i Sundhedsudvalget før efter februar.

“Udvalgsformand Didde Lauritzen har barselsorlov til udgangen af februar og når hun kommer tilbage, så bliver vi køreklar”, siger Bo Kleis Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...