Ny mand i Byrådet vil holde øje med pengene

19. januar 2022 Politik

Den helt store udfordring for mig er kommunens spild af borgernes penge. Ordentligheden skal tilbage i den offentlige sektor. Alt for mange penge bruges på håbløse projekter, underskudsforretninger og på administration og kommer aldrig borgerne til gode”, sagde Bo Kleis Christensen, da han i sommeren 2020 blev valgt som Nye Borgerliges spidskandidat.

“Og jeg mener det samme i dag, hvor jeg er stemt ind i Byrådet og derfor er jeg også glad for, at jeg er kommet med i Økonomiudvalget, hvor jeg kan følge med i, hvad kommunen bruger pengene til”, siger Bo Kleis Christensen, som i dag, onsdag, skal til seminar i Økonomiudvalget i hele 12 timer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at Økonomiudvalgets medlemmer har fået tilsendt 600 sider, så de kan møde forberedt til seminar.

“Og jeg har faktisk læst dem alle og har noteret nogle ting, som jeg vil spørge ind til”, siger Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at han har bestemt sig for aldrig at komme uforberedt til et møde.

Bo Kleis Christensen har næstformandsposten i Sundhedsudvalget og det er et område, som han ikke kender.

“Derfor skal jeg bruge tid på at sætte mig i tingene og så er det dejligt at vide, der sidder virkeligt dygtige mennesker i Sundhedsforvaltningen – og også i de andre forvaltninger – som kan hjælpe”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han forventer ikke, der kommer til at ske det helt store i Sundhedsudvalget før efter februar.

“Udvalgsformand Didde Lauritzen har barselsorlov til udgangen af februar og når hun kommer tilbage, så bliver vi køreklar”, siger Bo Kleis Christensen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...