Ny mand i spidsen for Broagerland Dykkercenter

27. oktober 2017 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Brian Pedersen, der bor på Solskrænten i Broager er vild med at dykke, så vild at han nu har overtaget Broagerland Dykkercenter, hvor han både sælger dykkerudstyr og underviser.

“Jeg sådan set lettere at træffe under end på overfladen – og sådan har det været, siden jeg opdagede, dykning hjalp på de rygsmerter, som jeg havde efter en operation”, siger Brian Pedersen til SønderborgNYT. Dykning gav ham igen et aktivt liv og nu er hele familien involveret i sporten.

Mens andre drømmer om at nå toppen, satser Brian Pedersen på at nå bunden.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Brian Pedersen var det helt naturligt at overtage Broagerland Dykkercenter, da chancen bød sig.

“Jeg kendte det jo ud og ind efter at have hjulpet i en årrække”, siger han.

“Dykning er en sport, der breder sig hastigt. Jeg underviser blandt andre efterskoleelever, laver prøvedyk med campister og alle muylige andre, der har lyst til at opleve alt det, der kan ses underfladen”, siger Brian Pedersen.

Prøv det selv

Der er mange mennesker, der har en idé om, det er en dyr sport.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når man sammenligner med andre sportgrene, så er det ikke dyrere at købe dykkerudstyr end andet sportsudstyr”, siger Brian Pedersen, som i sit varelager lægger stor vægt på sikkerhed.

Broagerland Dykkercenter tilbyder dykkercertifisering, prøvedyk som firma-events, polterabend, undervandsjagt og snorkling.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan da kun anbefale, at de mennesker, der går og tænker, det kunne være spændende at prøve at dykke, at de ser at få det prøvet. Hvis nu man synes, det er superdejligt, så er det jo ærgerligt at vente med at komme i gang”, siger Brian Pedersen.

“Og forresten forbrænder man flere kalorier under vand end ved 10 kilometer løb”.

Læs meget mere HER på hjemmesiden bldc.dk

 

21. juli 2024 Kultur, Gråsten

Se hvem der vandt cykelringridningen

21. juli 2024 Kultur

I en spændende finale i cykelringridningen lykkedes det igen Frederik Havkær at køre sejren i hus og han vandt en flot cykel. På en flot andenplads er Jeppe Baum og Emilia Svendgaard blev nummer tre. Alle cykelringridere fik en præmie. Her er der billeder fra cykelringridningen.

Læs mere...