Nybøl: I denne uge er der Nybøl Nor Løbet og meget andet på programmet

9. august 2022 Sønderborg
Der er masse af hygge ved idrætsugen i Nybøl. Foto: Ole Kæhler
Der er masse af hygge ved idrætsugen i Nybøl. Foto: Ole Kæhler

I denne unge er der Nybøl Idrætsuge og i dag, tirsdag, fra klokken 17:30 er der børnefrokost i det srore telt på sportspladsen.

“Jeg har givet bolden op til en kæledyrskonkurrence, hvor man kan komme med sit kæledyr – og det er tilladt at pynte det, lave tricks og det er er så op til dommeren at at bestemme, hvilket kæledyr, der skal vinde konkurrencen”, siger Nanna Kastrup til SønderborgNYT.

Hun fortæller, at man kan komme med sin hund, kat, kanin, marsvin, slange eller måske firben.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men dyret skal være i sele eller bur”, siger Nanna Kastrup.

Kæledyrskonkurrencen er onsdag mellem klokken 18 og 18:30 – klokken 18:30 går dommeren rundt og vurderer.

Det er også onsdag, der skal leges med vand – og klokken 19:15 kommer Vester Sottrup Frivillige Brandværn med en brandbil og leverer vand til leg.

På torsdag klokken 17 skydes Nybøl Nor Løbet i gang – og en time senere er der kagekonkurrence, hvor børn, unge og voksne kan deltage. Kagerne skal indleveres mellem kl. 18 og 18:30 og det er et hemmeligt dommerpanel, der vurderer, hvilken kage, der bliver årets Nybøl-kage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når det er sket, så sælges der kagestykker, og det bliver til glæde for blandt andre de mange mennesker, som kommer til idrætsugens lottospil, som begynder klokken 19.

Du kan læse mere om idrætsugen på ‘Nybøllen’.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...