Nye Borgerlige inviterer igen til café-møder på Fox and Hounds

16. november 2019 Politik

Nye Borgerlige i Sønderborg inviterer igen til café-møder på Fox and Hounds i Store Rådhusgade i Sønderborg, hvor der kan snakkes sammen under uformelle forhold, hygge og deltagerne kan lære partiet bedre at kende.

Ordet er frit, kom med dine spørgsmål og tanker om situationen i dagens Danmark, skriver Nye Borgerlige.

Medlemmer af bestyrelsen vil altid være tilstede.

Der er planlagt tre mandags-cafeer i træk, inden julen begynder for alvor. Den første er på mandag den 18. november og de to efterfølgende er den 25. november og 2. december. Tidspunktet for alle tre aftener er 19 til 22.

Artiklen fortsætter under annoncen

I bestyrelsen er folketingskandidat Bo Kleis Christensen, der dog ikke kom i Folketinget ved den seneste valg.

“Nye Borgerlige fik et rigtigt godt valg i Sydjylland, hvor Pernille Vermund høstede 17.825 stemmer”, siger Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT.

Bo Kleis Christensen er Pernille Vermunds tredje-suppleant.

“Set i lyset af det var Pernille Vermund, der hele tiden var i de landsdækkende medier, så er det klart, at jeg ikke fik flere stemmer end hende og sådan er det jo”, siger Bo Kleis Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han glæder sig over, at partiet nu modtager såkaldte valgpenge, så medlemmerne ikke selv skal finansere alt valgmateriale fremover.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...