Nye Borgerliges byrådsmedlem forholder sig ikke til uroen i sit parti

13. marts 2023 Politik
Bo Kleis Christensen. Foto: Ole Kæhler
Bo Kleis Christensen. Foto: Ole Kæhler

I den forgangne uge meddelte hovedbestyrelsen i Nye Borgerlige, at de har ekskluderet partiformand Lars Boje Mathiesen og SønderborgNYT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nye Borgerliges byrådsmedlem Bo Kleis Christensen, der ikke tager telefonen.

“Jeg bakker ham naturligvis helt og fuldt op, ligesom jeg ville med andre kandidater og til næstformandsposten bakker jeg også helt og holdent op om den kandidat, som generalforsamlingen vælger”, sagde Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT efter Lars Boje Mathiesen var valgt til ny partiformand.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT ville gerne høre, hvordan Bo Kleis Christensen forholder sig til, at den formand, som han bakkede op, er smidt ud af partiet – og vi ville også gerne høre, om der er grænse for, hvor meget uro Bo Kleis Christensen kan leve med.

I stedet for at tale med pressen, så skriver Bo Kleis Christensen på sin Facebookside:

“Jeg forholder mig slet ikke til dét. Ganske enkelt. Til den samlede presse kan jeg derfor blot sige: ‘Ingen kommentarer’. Jeg ved af gode grunde ikke, hvad der er op og ned, så jeg er ikke i en position, hvor jeg kan vurdere noget af det, som pressen ivrigt og blodtørstigt skriver. Første offer i enhver krig er sandheden. Og med det in mente koncentrerer jeg mig som politiker fortsat om mit virke i Sønderborg Byråd som medlem af Nye Borgerlige. Et virke jeg personligt finder rigtigt spændende og meget givtigt og udviklende som menneske”, skriver han blandt andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden folketingsvalget har to af partiets folketingsmedlemmer meldt sig ud af partiet. Senest er nyvalgte Mikkel Bjørn Sørensen hoppet over til Dansk Folkeparti og tidligere har Mette Thiesen meldt sig ud af Nye Borgerlige og efter en tid som løsgænger er hun også gået over til Dansk Folkeparti.

Mandag morgen fortæller partistifter og tidligere Nye Borgerlige-formand Pernille Vermund, at hun stiller op igen ved næste folketingsvalg. Det siger hun til TV 2.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...