Nye indsatser skal få ledigheden ned

27. november 2020 Politik

Arbejdsmarkedet er hele tiden under forandring, og det gælder ikke mindst i 2020, hvor blandt andet Corona-pandemien har haft markant betydning på jobsituationen for mange personer. Men der er også andre udfordringer og det er årsagen til, at politikerne i Sønderborg Kommune har tilpasset indsatserne på arbejdsmarkedet.

Det drejer sig om ”Sønderborg i Arbejde”, der handler om at afbøde coronakrisens konsekvenser og så er det en ekstra indsats over for ledige i udsatte boligområder, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Når situationen på arbejdsmarkedet bliver så usikker og forandret, som den har været på grund af coronakrisen, så kræver det ekstraordinære tiltag. Derfor har Byrådet vedtaget ”Sønderborg I Arbejde”. Og der fokus, at flest muligt skal beholde jobbet, flere skal tage uddannelse og nye ledige skal hurtigst muligt i job igen”, siger Jan Prokopek Jensen, formand for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget.

Det andet nye indsatsområde for at flere i arbejde handler om Sønderborgs udsatte boligområder. Her er tilknytningen til arbejdsmarkedet lavere end i resten af kommunen og derfor besluttede Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget i august 2019 en ekstraordinær indsats på dette område.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...