Nye oplysninger satte specialklasse-fusion på pause

19. februar 2015 Uddannelse

Onsdag var det tanken, at politikerne i Børne- og Uddannelsesudvalget skulle godkende forvaltningens tekst, der siger, at specialklasseelever fra Fryndesholmskolen og Nydamskolen fra august skal være på Ahlmannskolen i Sønderborg.skole

“Men bedst som vi var ved at blive enige, så kom der nye oplysninger fra forvaltningen på bordet og de ændrede hele grundlaget for en beslutning. Derfor blev vi enige om at trykke på pause og tage sagen op senere”, siger udvalgsformand Erik Lorenzen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børne- og Uddannelsesudvalget har sidste år besluttet at specialklasserækkerne fra Ahlmann-Skolen og Fryndesholm Skole henlægges til én skole.

Forud for endelig beslutning om flytning af specialklasserækkerne ønsker børne- og uddannelsesudvalget, at transportkonsekvenserne i kroner og tid – samt at de pædagogiske konsekvenser ved en længere transport tid – belyses.

Fordi Nydamskolen har oplyst til forvaltningen, at der i forbindelse med opførelsen af deres nye skoletilbygning mangler plads til specialklasserne, tilføjes sagen et forslag om, at Nydamskolens specialelever i indskolingsklassen flyttes til Ahlmann-Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...