Nye sheltere klar i Sjellerup

11. juli 2017 Kultur

Er man til overnatning i naturen, er der kommet en fin mulighed i Sjellerup. Her er der nu en bålhytte og to sheltere med plads til 25.

Shelterne, som primitive hytter med tag, sider og sovepladser over jordniveau, ligger godt i forhold til flere af de alsiske vandreruter og Riderute Als. Stierne går ikke lige forbi, men overnatningspladsen ligger inden for kort afstand og tæt på indkøbsmulighederne i Guderup, som vandrere og ryttere måske alligevel vil frekventere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bålhytte og sheltere er indviet og klar til at tage imod trætte ben, der trænger til et hvil. Borgmester Erik Lauritzen sagde i sin indvielsestale, at stedets gæster kan glæde sig til en fantastisk beliggenhed midt i naturen med heste og høns som naboer. Der er adgang til vand og toilet, og bålhytten giver plads til hyggeligt samvær med andre og madlavning over gløderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...