Nye sheltere klar i Sjellerup

11. juli 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Er man til overnatning i naturen, er der kommet en fin mulighed i Sjellerup. Her er der nu en bålhytte og to sheltere med plads til 25.

Shelterne, som primitive hytter med tag, sider og sovepladser over jordniveau, ligger godt i forhold til flere af de alsiske vandreruter og Riderute Als. Stierne går ikke lige forbi, men overnatningspladsen ligger inden for kort afstand og tæt på indkøbsmulighederne i Guderup, som vandrere og ryttere måske alligevel vil frekventere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bålhytte og sheltere er indviet og klar til at tage imod trætte ben, der trænger til et hvil. Borgmester Erik Lauritzen sagde i sin indvielsestale, at stedets gæster kan glæde sig til en fantastisk beliggenhed midt i naturen med heste og høns som naboer. Der er adgang til vand og toilet, og bålhytten giver plads til hyggeligt samvær med andre og madlavning over gløderne.

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...