Nye studerende skal fremme de grønne tanker

1. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

I denne uge slipper Syddansk Universitet og ProjectZero 47 nye HA-studerende løs. De studerende skal undersøge mulighederne for at skabe grøn vækst baseret på Sønderborgs ProjectZero. Hermed bliver de nye HA-studerende introduceret til Sønderborg og allerede fra studiestart koblet med områdets mange virksomheder, således at de over de kommende år kan bidrage med at skabe Bright Green Business i projectzerovirksomhederne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange af de 47 nye HA-studerende kommer fra Danmark, men flertallet kommer fra de øvrige EU-lande og tilfører dermed nye ressourcer til Sønderborg. De studerende skal alle læse BA i Social Science på SDU/Alsion i de kommende 3 år med mulighed for at læse videre på SDU´s kandidatstudier.

Allerede tirsdag præsenteres de studerende for Sønderborgs ProjectZero-vision og frem til torsdag middag vil de arbejde med deres anbefalinger til at skabe vækst og udvikling i Sønderborg-områdets butikker og virksomheder baseret på ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Områdets virksomheder deltager med feedback til de studerendes undersøgelser og er ligeledes inviteret til at deltage i de studerendes fremlæggelse torsdag, hvor der også uddeles præmier og diplomer.

Workshoppen er arrangeret i et samarbejde mellem SDU, Idea House og ProjectZero.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...