Nye studerende skal fremme de grønne tanker

1. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

I denne uge slipper Syddansk Universitet og ProjectZero 47 nye HA-studerende løs. De studerende skal undersøge mulighederne for at skabe grøn vækst baseret på Sønderborgs ProjectZero. Hermed bliver de nye HA-studerende introduceret til Sønderborg og allerede fra studiestart koblet med områdets mange virksomheder, således at de over de kommende år kan bidrage med at skabe Bright Green Business i Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2013/12/pz_vejen_mod_nullet.jpg”>projectzerovirksomhederne.

Mange af de 47 nye HA-studerende kommer fra Danmark, men flertallet kommer fra de øvrige EU-lande og tilfører dermed nye ressourcer til Sønderborg. De studerende skal alle læse BA i Social Science på SDU/Alsion i de kommende 3 år med mulighed for at læse videre på SDU´s kandidatstudier.

Allerede tirsdag præsenteres de studerende for Sønderborgs ProjectZero-vision og frem til torsdag middag vil de arbejde med deres anbefalinger til at skabe vækst og udvikling i Sønderborg-områdets butikker og virksomheder baseret på ProjectZero.

Områdets virksomheder deltager med feedback til de studerendes undersøgelser og er ligeledes inviteret til at deltage i de studerendes fremlæggelse torsdag, hvor der også uddeles præmier og diplomer.

Workshoppen er arrangeret i et samarbejde mellem SDU, Idea House og ProjectZero.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk