Nye studerende skal fremme de grønne tanker

1. september 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

I denne uge slipper Syddansk Universitet og ProjectZero 47 nye HA-studerende løs. De studerende skal undersøge mulighederne for at skabe grøn vækst baseret på Sønderborgs ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hermed bliver de nye HA-studerende introduceret til Sønderborg og allerede fra studiestart koblet med områdets mange virksomheder, således at de over de kommende år kan bidrage med at skabe Bright Green Business i projectzerovirksomhederne.

Mange af de 47 nye HA-studerende kommer fra Danmark, men flertallet kommer fra de øvrige EU-lande og tilfører dermed nye ressourcer til Sønderborg.

De studerende skal alle læse BA i Social Science på SDU/Alsion i de kommende 3 år med mulighed for at læse videre på SDU´s kandidatstudier.

Allerede tirsdag præsenteres de studerende for Sønderborgs ProjectZero-vision og frem til torsdag middag vil de arbejde med deres anbefalinger til at skabe vækst og udvikling i Sønderborg-områdets butikker og virksomheder baseret på ProjectZero.

Områdets virksomheder deltager med feedback til de studerendes undersøgelser og er ligeledes inviteret til at deltage i de studerendes fremlæggelse torsdag, hvor der også uddeles præmier og diplomer.

Workshoppen er arrangeret i et samarbejde mellem SDU, Idea House og ProjectZero..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Samfund, Sønderborg

Corona-udgifterne i første kvartal er på 11 millioner

22. april 2021 Samfund

Corona-situationen koster rigtigt mange penge og i Sønderborg Kommune betyder det, der er en stor ekstra-regning, som skal betales og det er der ingen tvivl om, fortæller borgmester Erik Lauritzen dagen efter Økonomiudvalget har holdt møde. Spørgsmålet er, hvor stor den bliver og det ikke er til at vide, fordi det afhænger af Corona-pandemiens udvikling, […]

Læs mere...