Nye studerende skal fremme de grønne tanker

1. september 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

I denne uge slipper Syddansk Universitet og ProjectZero 47 nye HA-studerende løs. De studerende skal undersøge mulighederne for at skabe grøn vækst baseret på Sønderborgs ProjectZero. Hermed bliver de nye HA-studerende introduceret til Sønderborg og allerede fra studiestart koblet med områdets mange virksomheder, således at de over de kommende år kan bidrage med at skabe Bright Green Business i projectzerovirksomhederne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange af de 47 nye HA-studerende kommer fra Danmark, men flertallet kommer fra de øvrige EU-lande og tilfører dermed nye ressourcer til Sønderborg. De studerende skal alle læse BA i Social Science på SDU/Alsion i de kommende 3 år med mulighed for at læse videre på SDU´s kandidatstudier.

Allerede tirsdag præsenteres de studerende for Sønderborgs ProjectZero-vision og frem til torsdag middag vil de arbejde med deres anbefalinger til at skabe vækst og udvikling i Sønderborg-områdets butikker og virksomheder baseret på ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Områdets virksomheder deltager med feedback til de studerendes undersøgelser og er ligeledes inviteret til at deltage i de studerendes fremlæggelse torsdag, hvor der også uddeles præmier og diplomer.

Workshoppen er arrangeret i et samarbejde mellem SDU, Idea House og ProjectZero.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...