Nye til bestyrelsen i Folk & Sikkerhed

21. marts 2015 Samfund

Formand for Folk og Sikkerhed, Sønderjylland, Erling Lundsgaard, skriver:

Folk og Sikkerhed, Sønderjylland holdt forleden generalforsamling på Sønderborg Vandrehjem. Generalforsamlingen var velbesøgt af ca. 30 trofaste medlemmer.

Erling Lundsgaard og Thomas Rathsack.

Erling Lundsgaard og Thomas Rathsack.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var en udskiftning af bestyrelsesmedlemmer, der hovedsagelig skyldtes høj alder og en enkelt ønskede at trække sig. Det er ingen skam at melde fra, hvis man er over 80 år.

Der var således nyvalg til følgende, der alle blev valgt med akklamation.

Mogens Nyholm Dybbøl, Kim Henriksen, Kliplev, Helge Hansen, Augustenborg, Henrik J. Nielsen Nordborg og Flemming Nielsen, Sønderborg. Bestyrelsen består desuden af Bent Have, Broager og Erling Lundsgaard, Sønderborg og der er således de 7 personer i bestyrelsen, som vedtægterne forskriver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Generalforsamlingen blev rundet af med et par gode indlæg omkring 9. april, hvor Gunnar Hounsgaard blev tildelt en lille erkendtlighed for sit virke for de allierede nedstyrtede flyvere og deres efterkommere gennem 75 år, inden dirigenten sluttede af, med at takke for god ro og orden.

Efter generalforsamling var der spisning af Gule Ærter inden Kommunikationschef Claus Arboe-Rasmussen Folk og Sikkerhed holdt et kort foredrag om ”Det robuste samfund” vores fælles sikkerhed.

Aftenen sluttede af med et meget interessant og super spændende foredrag ved jægersoldaten og forfatteren Thomas Rathsack, om sin tid som jægersoldat i Irak og Afghanistan.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...